المقادير:............
نصف دجاجه مخلى او
{وراك فقط}
ارز مطهى سابقا
زبيب منقوع بماء
مكسرات بسله خضراء مسلوقه
زبده
مشروم
بصل مفروم
مكعب مرقه دجاج
كسبره جافه ناعمه
فلفل اسمر ناعم
كاتشب{اختيارى}
جوزه الطيب
الطريقه :...........
#طاسه على النار نضع الذبده
وقليل من الزيت والبصل والمشروم ونقلب نضيف الزبيب والمكسرات والكسبره ومكعب
المرقه وباقى المقادير ونقلب جيدا كده الحشو جاهز
#تغسل الفراخ جيدا وتتبل
بالملح والفلفل وكاتشب و تلف بالحشو
#وتوضع فى صونية فى ارضيتها بصل شرائح وجزر
وتدخل الفرن 25 دقيقة وتخرج وتقطع حسب الرغبة وتقدم
ملحوظة:..........
- الحشو حسب
الرغبه ارز وممكن خضار وممكن سبانخ وممكن سى فود ممكن نلف الفراخ بورق الالمونيوم
0 التعليقات :
إرسال تعليق