المقادير:............
1/2 فرخة مقطعة 4 قطع
1 ملعقة صغيرة من الطرخون المجففة
1 ملعقه كبيرة زيت زيتون
1 ملعقه كبيرة زبدة
1/4 كوب عصير عنب
1 كوب عصير طماطم مصفى
1 ملعقه صغيره ثوم مفروم
1 ملعقه صغيره بصل مفروم
2 ملعقة كبيرة شرائح الفطر{عش الغراب / مشروم }
8 حبة بصل اورما
ملح وفلفل
الطريقة:...............
- في مقلاة، نضيف الزيت والزبدة،
- يتبل الدجاج ملح وفلفل وويحمر من جميع الجوانب وتترك جانبا.
- يحمر البصل الاورما ويترك جانبا.
-
فى نفس الطاسه نضيف بصل مفروم والثوم ونقلب ونضيف الطرخون والمشروم ونقلب ونضيف
الفراخ والبصل الاورما وعصير الغنب وعصير الطماطم ويغلى الخليط ويصب فى طاجن ويدخل
الفرن 30 دقيقه ويقدم الفراخ بجوار الارز
0 التعليقات :
إرسال تعليق