المقادير :............
1 كيلو بطاطس
1 كوب حليب سائل، ساخن
4 ملعقة كبيرة زبدة سائل
ملح وفلفل ابيض
1/2 ملعقه صغيرة جوزه الطيب
الطريقة:..................
- نسلق البطاطس حتى تستوي و تُصبح طرية جداً.
- نرفعها عن النار ونصفّي البطاطا من الماء.
- نهرس البطاطس المسلوقة في وعاء بالشوكة او بالمكينه .
- نضيف عليها ملح وفلفل ابيض وجوزه الطيب
- ونضيف أيضاً الحليب الدافىء و الزبدة ونقلب جيدا وتغرف فى طبق التقديم.
ملحوظه:..........
ممكن توضع البطاطس فى طاجن وترش ذبده على الوجه وتدخل فرن تاخذ وش {جريتان}
0 التعليقات :
إرسال تعليق