Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 25 أغسطس 2015

بيف بوبيت مع صوص روزمارى



المقادير:............

1/4 كيلو شرائح لحمه بتلو
خله شيش طاووك
ملح وفلفل
1/2 كيلو لحمه مفروم
حبه بصل مفروم
1ملعقه صغيرة ثوم
1ملعقه كبيرة دقيق
1 ملعقه روزمارى 
2كوب صوص دمى جلاس
بيون لحمه{مرق} او ماء وقت الطلب

الطريقه:..............

## تتبل اللحمه المفرومه ملح وفلفل وبصل مفروم وثوم وتقلب جيدا وتترك جانبا
## تبط جيد شرائح اللحمه وتتبل بملح وفلفل وتلف لحمه مفرومه وتغرس خله الشيش فى كل 4 قطع حتى لاتفك ويخرج الحشو منها.
## نحضر طاسه كبيره وتحمر لفائف البوبيت فى زيت وذبده وتترك جانبا فى نفس الطاسه يشوح بصل مفروم وننزل بالروزمارى ونقلب وننزل بالدقيق ونقلب جيدا وننزل بالدمى جلاس واللحمه وتترك 20 دقيقه على نار متوسطه ويضبط الملح والفلفل ويضاف بيون وقت الازوم فى حاله قوام الصوص يكون ثقيل .
## نخرج البوبيت من الصوص ونخرجه من الخله ويرص فى طبق التقديم وعليه الصوص ويقدم مع ارز ابيض او بطاطس بوريه 
### ملحوظه###
ممكن بدل الروزمارى ::: (زعتر او مشروم او فليهات زيتون او خيار مخلل شرائح رفيعه تضاف للصوص فى النهايه )
## االحشو بدل اللحمه المفرومه ممكن خضار مبشور



0 التعليقات :

إرسال تعليق