المكونات:.....................
1 كيلو جرام بطاطس، مسلوقة ومهروسة
3 عدد صفار بيض فقط
ملح فلفل ابيض
جوزه الطيب
************************
للتغطيه:........
دقيق
بيض مخفوق مع ملح وفلفل
2كوب بقسماط ناعم
1 كوب شعريه
الطريقة :..............
#تهرس البطاطس جيدا وتضاف إليها صفار البيض والملح والفلفل وجوزه الطيب
#وتشكل على هيئه كور صغيرة
#وتوضع فى دقيق ثم البيض ثم فى البقسماط والشعريه وتوضع فى الثلاجه لمده ساعه وتقلى وقت الطلب فى زيت غزير ساخن.وتقدم
ملحوظه::::::
#تسلق البطاطس وتصفى من الماء جيدا جيدا جيدا والافضل تسلق بقشره وتقشر بعد السلق
#تقلى فى زيت غزير وساخن
0 التعليقات :
إرسال تعليق