المقادير:
1/4 كيلو قشر جمبرى ومنظف جيدا
3 كوب ماء
2 ملعقة كبيرة زيت وزبدة
1 بصل متوسطة مقطعه
1 حبه طماطم مقطع
1 ملعقة صغية ثوم
1 حبه جزرصغيرة مقطعه
2 ملعقة كبيرة كرفس مفروم
2 ملعقة كبيرة كرات مفروم
1 ملعقة كبيرة صلصه طماطم
ملح وفلفل
1 ملعقة كبيرة بابريكا
2 ملعقة كبيرة مسطردة
2 ملعقة كبيرة دقيق
2 ورقة لاورة
الطريقة:....................
- يحمر قشر الجمبرى فى الفرن او فى طاسة
- نحضر طاسه كبيرة نضيف فيها زيت وزبدة ونضيف البصل والثوم ونشوح ونضيف باقى الخضار وورق الاورة ونقلب جيدا
- نضيف البابريكا و والدقيق ونقلب ونضيف الطماطم وصلصه الطماطم ونقلب ونضيف الماء ويترك الخليط على نار متوسطه 35 دقيقه ويصفى ويترك جانبا لوقت الاستعمال
0 التعليقات :
إرسال تعليق