المقادير :............
2 ورك فرخة مقطع على 4 اجزاء
1 ملعقة كبيرة دقيق
ملح وفلفل
2 ملعقة كبيرة زيت وزبده
8 حبه بصل صغير{اورما}
2 ملعقة كبيرة بصل مفروم
8 حبات مشروم سليم
1/2 كوب عصير هنب احمر
1/2 كوب مرقة دجاج {بيون}
الطريقـة:...........
- تتبيل الدجاج بالملح والفلفل ويوضع فى الدقيق.
- فى طاسه تحمر الدجاج من جميع الجوانب
- فى نفس الطاسه نحمر البصل الاورمه ويشوح المشروم ويترك جانبا
- يشوح البصل المفروم ونضيف الفراخ ونقلب ونضيف البصل الصغير والمشروم ونضيف 1/2 ملعقة صغيرة من الدقيق ونقلب
- نضيف عصير العنب والبيون ويغلى الخليط على نار متوسطه ويغطى جيدا لمده 25 دقيقه
- تغرف فى طبق التقديم و تزيين بالبقدونس
0 التعليقات :
إرسال تعليق