المقادير:..........
1 كيلو بطاطس
1/2 كيلو حليب
2 معلقة كبيرة زبدة
1 معلقة كبيرة ثوم مهروس
1 كوب كريمة لبانى
ملح و فلفل ابيض
1/2 معلقة صغيرة جوزه الطيب
3 معلقة كبيرة جبنه بارميزان او رومى مبشورة
الطريقة:.................
- تغسل البطاطس جيدا وتقشر
- تقطع حلقات رفيعة اتخن من الشيبس حاجة بسيطة
- ندهن الطاجن بالزبدة كلها
- نرص شرائح البطاطس فى الطاجن
- فى بوله نقلب الحليب والكريمه والملح والفلفل والثوم وجوزة الطيب
ونصب الخليط على البطاطس
- يغطى الطاجن جيدا ويوضع على نار متوسطه 10 دقائق بدون تقليب
نهايا
- يرفع الغطاء ونرش جبنه على الوجة ويدخل الطاجن الفرن 20 دقيقه
يحمر الوجه ويقدم مباشر
0 التعليقات :
إرسال تعليق