المقادير:.............
صدر ديك رومى سليم
خل
*************************
لعمل المرنيه (التتبيله ):............
حبه بصل
حبه طماطم
1 ملعقه مسطرده
1 ملعقه كاتشب
ملح وفلفل
1ملعقه صغيره كسبره جافه
1 ملعقه صغيره روزمارى
1 ملعقه صغيره زعتر
*************************
ارضيه الخضار مكونه من :......
بصل
كرات وكرفس
جزر
ورق لاورو
حبهان
فلفل اسمر حبيبات
صدر ديك رومى سليم
خل
*************************
لعمل المرنيه (التتبيله ):............
حبه بصل
حبه طماطم
1 ملعقه مسطرده
1 ملعقه كاتشب
ملح وفلفل
1ملعقه صغيره كسبره جافه
1 ملعقه صغيره روزمارى
1 ملعقه صغيره زعتر
*************************
ارضيه الخضار مكونه من :......
بصل
كرات وكرفس
جزر
ورق لاورو
حبهان
فلفل اسمر حبيبات
الطريقه :.............
# يغسل الرومى جيدا بالماء والخل والملح وممكن تنقع لمده ساعه ويشطف جيدا
# يضرب جيدا المارنيه {{التتبيله }}فى الخلط
# يوضع الرومى بالمارنيه لاطول فتره حتى 24 ساعه
# نحضر صونيه ونضع بيها الارضيه ومع كوب ماء ونضيف الرومى و يغطى جيدا بورق سلفر (الالمونيوم )وتدخل الفرن ويستوى جيدا ويرفع عنه ورق السلفر ويحمر من جميع الجوانب ويقطع وتقدم بجور صوص الجريفى
ملحوظه:..............
لعمل صوص الجريفى(ناتج تسويه الروستو (الارضيه )
ويصفى جيدا ويربط بالرو(دقيق + ذبده )
# يضرب جيدا المارنيه {{التتبيله }}فى الخلط
# يوضع الرومى بالمارنيه لاطول فتره حتى 24 ساعه
# نحضر صونيه ونضع بيها الارضيه ومع كوب ماء ونضيف الرومى و يغطى جيدا بورق سلفر (الالمونيوم )وتدخل الفرن ويستوى جيدا ويرفع عنه ورق السلفر ويحمر من جميع الجوانب ويقطع وتقدم بجور صوص الجريفى
ملحوظه:..............
لعمل صوص الجريفى(ناتج تسويه الروستو (الارضيه )
ويصفى جيدا ويربط بالرو(دقيق + ذبده )
تصنيف :
طيور
0 التعليقات :
إرسال تعليق