المقادير:........
1 كيلو فراخ او
لحم {مفروم}
1 كوب فول صويا
منقوع فى ماء
عدد 4 بياض بيض
ملح وفلفل
1/2 كوب كريمه
لبانى
1 ملعقه صغيره
ثوم بودر
1 ملعقه صغيره
بصل بودر
************
2 ملعقه فلفل حصى
2 ملعقه فليهات
زيتون
الطريقه:...........
#نقلب الفراخ وبياض
البيض وفول الصويا والكريمه الباني والملح والفلفل والثوم والبصل ويخفق الجميع فى الكبه
ويضرب جيدا
# ويوضع فى طبق
عميق ويضاف فلفل حصى او فليهات زيتون اخضر او اسود ويقلب جيدا
#نضع في رول بلاستيك
وتلف جيدا ثم في ورق سلفر .
# نضع رول الانشون
فى صنيه بها ماء وملح وتدخل فرن علي درجه
180 لمده 45دققيقه
# وتخرج من الفرن
وتترك تبرد جيدا و يقطع اسليز خفيف ويقدم
ملحوظه
اهم شئى الخفق
الجيد فى الكبه
0 التعليقات :
إرسال تعليق