Music Player

ساعه

تعديل

الاثنين، 22 ديسمبر 2014

لانشون فراخ او لحم


المقادير:........

1 كيلو فراخ او لحم {مفروم}
1 كوب فول صويا منقوع فى ماء
عدد 4 بياض بيض
ملح وفلفل
1/2 كوب كريمه لبانى
1 ملعقه صغيره ثوم بودر
1 ملعقه صغيره بصل بودر

************
2 ملعقه فلفل حصى
2 ملعقه فليهات زيتون

الطريقه:...........
#نقلب الفراخ وبياض البيض وفول الصويا والكريمه الباني والملح والفلفل والثوم والبصل ويخفق الجميع فى الكبه ويضرب جيدا
# ويوضع فى طبق عميق ويضاف فلفل حصى او فليهات زيتون اخضر او اسود ويقلب جيدا
#نضع في رول بلاستيك وتلف جيدا ثم في ورق سلفر .
# نضع رول الانشون فى صنيه بها ماء وملح  وتدخل فرن علي درجه 180 لمده 45دققيقه
# وتخرج من الفرن وتترك تبرد جيدا  و يقطع اسليز خفيف ويقدم
ملحوظه

اهم شئى الخفق الجيد فى الكبه

0 التعليقات :

إرسال تعليق