المقادير:...................
2 باكو بسكوت ساده من الكبير
1 علبة جبنه مثلثات او كيرى المتوفرة يعنى
1 باكو كريم شانتيه باودر
1/4كوب حليب
1 علبه زبادى
1/4 كوب حليب جوز الهند
1/4 كوب جوز هند
1/2 كوب سكر بودر
ربع كوب زبده سايحه
الطريقة:
#نفتت البسكوت ونضع عليه الزبده السايحه ونوضعه فى الفرن لمدة 10 دقائق
#نضرب الكريم شانتيه مع السكر البودر وربع كوب لبن مثلج
#نضرب الزبادى وحليب جوز الهند مع علبة الجبنه وجوز الهند
#ثم نخلط الخليط ده مع الكريم شانتيه برفق ثم نضعه على البسكوت فى الصنيه بعد ما يبرد خالص ثم يوضع فى الفريز نصف ساعه
#يقطع التشيز كيك ويرش على الوجه صوص كراميل حسب الرغبه ويقدم مباشر.
0 التعليقات :
إرسال تعليق