Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 9 ديسمبر 2014

رموش الست

المقادير:............
1/2 3 كوب دقيق
1/2 1 كوب زبدة بدرجة حرارة الغرفة
1/2 كوب دقيق سيمولينا {سميد بسبوسه}
1/2 كوب جوز هند(اختيارى)
2 بيضة
3/4 كوب سكر
كيس فانيليا
ملعقة صغيرة بيكنج بودر
********************************
مقادير السيرب {الشراب}
كوب ماء +كوب سكر + 1/4 ليمونة
الطريقة:.............
‫#‏تخفق‬ الزبدة مع السكر ونضيف الفانليا و البيض بيضة بيضة بالتدريج ونضربها جيدا
‫#‏نضيف‬ الدقيق العادى ودقيق السيمولينا والبيكنج بودر وجوز الهند ونضربها جيدا
‫#‏وترتاح‬ العجينه نصف ساعه فى الثلاجه وتشكل حسب الرغبه وترص فى صونيه
‫#‏تخبز‬ فى فرن على حرارة 180 لمده 20 دقيقة
‫#‏بعد‬ الخروج مباشر وهى ساخنه ترش بالسيرب البارد وتترك تبرد وتصفى من السيرب وتقدم
*****ملحوظه هام جدا جدا ****
#‫#‏ناخذ‬ جزء صغير من
العجينة ويشكل ويخبز علشان التجربه قبل ماتحطى كل العجينة
وتشكليها
#‫#‏لو‬ فرشت العجينه فى الفرن نضيف للعجينة دقيق لأن كل نوع زبدة غير التانى وكل دقيق غير التانى

0 التعليقات :

إرسال تعليق