المقادير:........
فرخه سليمه اى حجم
خل
*****************
لعمل المرنيه (التتبيله ):............
حبه بصل
حبه طماطم
1 ملعقه مسطرده
1 ملعقه كاتشب
ملح وفلفل
1 ملعقه كسبره جافه
1 ملعقه روزمارى
1 ملعقه زعتر
4 ملعقه زيت
****************
ارضيه دجاج مكونه من :......
بصل
كرات وكرفس
جزر
ورق لاورو
حبهان
فلفل اسمر حبيبات
فرخه سليمه اى حجم
خل
*****************
لعمل المرنيه (التتبيله ):............
حبه بصل
حبه طماطم
1 ملعقه مسطرده
1 ملعقه كاتشب
ملح وفلفل
1 ملعقه كسبره جافه
1 ملعقه روزمارى
1 ملعقه زعتر
4 ملعقه زيت
****************
ارضيه دجاج مكونه من :......
بصل
كرات وكرفس
جزر
ورق لاورو
حبهان
فلفل اسمر حبيبات
الطريقه :.........
#تغسل الفرخه جيدا بالماء والخل والملح وممكن تنقع لمده ساعه وتشطف جيدا
#يضرب جيدا المارنيه فى الخلط
# توضع الفرخه بالمارنيه لاطول فتره حتى 24 ساعه
#نحضر صونيه ونضع بيها الارضيه ومع كوب ماء ونضع الدجاجه فوق الارضيه وتدخل الفرن وتحمر من جميع الجوانب وتقدم مع ارز و صوص جريفى
#صوص الجريفى
ناتج تسويه الروستو (الارضيه ) ويصفى جيدا ويربط بالرو(1 ملعقه دقيق + 1 ملعقه ذبده )
####ملحوظه
استبدال الفراخ بالديك الرومى او البط بشرط يغطى جيدا بورق سلفر (الالمونيوم ) ويدخل الفرن وبعد التسويه يقدم بنفس الطريقه
#تغسل الفرخه جيدا بالماء والخل والملح وممكن تنقع لمده ساعه وتشطف جيدا
#يضرب جيدا المارنيه فى الخلط
# توضع الفرخه بالمارنيه لاطول فتره حتى 24 ساعه
#نحضر صونيه ونضع بيها الارضيه ومع كوب ماء ونضع الدجاجه فوق الارضيه وتدخل الفرن وتحمر من جميع الجوانب وتقدم مع ارز و صوص جريفى
#صوص الجريفى
ناتج تسويه الروستو (الارضيه ) ويصفى جيدا ويربط بالرو(1 ملعقه دقيق + 1 ملعقه ذبده )
####ملحوظه
استبدال الفراخ بالديك الرومى او البط بشرط يغطى جيدا بورق سلفر (الالمونيوم ) ويدخل الفرن وبعد التسويه يقدم بنفس الطريقه
0 التعليقات :
إرسال تعليق