Music Player

ساعه

تعديل

الأحد، 30 نوفمبر 2014

رموش الست


المقادير:............

1/2 3 كوب دقيق
1/2 1 كوب زبدة بدرجة حرارة الغرفة
1/2 كوب دقيق سيمولينا {سميد بسبوسه}
1/2 كوب جوز هند(اختيارى)
2 بيضة
3/4 كوب سكر
كيس فانيليا
ملعقة صغيرة بيكنج بودر

********************************
مقادير السيرب {الشراب}
كوب ماء +كوب سكر + 1/4 ليمونة

الطريقة:.............

#تخفق الزبدة مع السكر ونضيف الفانليا و البيض  بيضة بيضة بالتدريج ونضربها جيدا
#نضيف الدقيق العادى ودقيق السيمولينا والبيكنج بودر وجوز الهند ونضربها جيدا 
#وترتاح العجينه نصف ساعه فى الثلاجه وتشكل حسب الرغبه وترص فى صونيه 

#تخبز فى فرن على حرارة 180 لمده 20 دقيقة
#بعد الخروج مباشر وهى ساخنه ترش بالسيرب البارد وتترك تبرد وتصفى من السيرب وتقدم 

*****ملحوظه هام جدا جدا ****
##ناخذ جزء صغير من
العجينة ويشكل ويخبز علشان التجربه قبل ماتحطى كل العجينة
وتشكليها
##لو فرشت العجينه  فى الفرن  نضيف للعجينة دقيق لأن كل نوع زبدة غير التانى وكل دقيق غير التانى 

0 التعليقات :

إرسال تعليق