المقادير:............
2 كوب ارز
3/4 كوب لبن
1/4 كوب قشطه او كريمه لبانى
1 كوب بيون{{مرق لحم او دجاج}}
2 ملعقه كبيره سمن
1 ملعقه زبده
1/2 ملعقه صغيره ملح
1/2 ملعقه صغيره فلفل اسود
1/2 ملعقه صغيره جوزه الطيب او بهارات
2 كوب ارز
3/4 كوب لبن
1/4 كوب قشطه او كريمه لبانى
1 كوب بيون{{مرق لحم او دجاج}}
2 ملعقه كبيره سمن
1 ملعقه زبده
1/2 ملعقه صغيره ملح
1/2 ملعقه صغيره فلفل اسود
1/2 ملعقه صغيره جوزه الطيب او بهارات
الطريقة:............
# تسخن الفرن مسبقا على نار متوسطه.
#يغسل الارز جيدا وينقع 15 دقيقه.
#فى اناء يغلى اللبن والبيون.
#نحضر برام نضع الارز والتوابل والسمن والملح ونقلب
#نضيف اللبن والبيون على الارز ونقلب نضيف الزبده والكريمه على الوجه وندخل البرام الفرن بدون غطاء يدخل الفرن 45 دقيقه يحمر جيدا ويقدم
#ملحوظه
ممكن نضيف كبد وقوانص دجاج او حمام او سمان على حسب الرغبه
# تسخن الفرن مسبقا على نار متوسطه.
#يغسل الارز جيدا وينقع 15 دقيقه.
#فى اناء يغلى اللبن والبيون.
#نحضر برام نضع الارز والتوابل والسمن والملح ونقلب
#نضيف اللبن والبيون على الارز ونقلب نضيف الزبده والكريمه على الوجه وندخل البرام الفرن بدون غطاء يدخل الفرن 45 دقيقه يحمر جيدا ويقدم
#ملحوظه
ممكن نضيف كبد وقوانص دجاج او حمام او سمان على حسب الرغبه
0 التعليقات :
إرسال تعليق