Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 25 نوفمبر 2014

جمبرى سويت أند سور

{{{طبق صينى}}}
المقادير :...........
250 جم جمبرى
۱ ملعقة كبيرة زيت سمسم 
1 ملعقة كبيرة صوص صويا
1بيضه
1 ملعقه نشا
ملح وفلفل
زيت للتحمير
***************
مقادير صوص سويت اند سور :
2 ملعقه زيت نباتى
1 حبه بصل متوسطه {{مكعبات}}
1ملعقه صغيره ثوم مفروم
3 حبه فلفل رومى الوان {{مكعبات}}
5 ملعقة كبيرة كاتشب
1 ملعقة كبيرة سكر
1 ملعقة خل
1 ملعقة صويا صوص
2 ملعقه اناناس مقطع {مكعبات}
1 ملعقة صغيرة زنجبيل
1/4 كوب ماء
1 ملعقة نشا
ملح و فلفل
الطريقه:...........
‫#‏ينظف‬ الجمبرى ويقشر ويغسل جيدا ويصفى ونضيف عليه البيضه و النشا صوص صويا وزيت سمسم وملح وفلفل وتقلب جيدا.
‫#‏تقلى‬ قطع الجمبرى فى زيت غزير وتترك جانبا.
# نحضرطاسه نضع الزيت ونضيف البصل والثوم والزنجبيل ونقلب ونضيف الفلفل الالوان والاناناس ونقلب ونضيف الصويا والسكر والخل والكاتشب والماء
ونقلب جيدا
‫#‏يغلى‬ الخليط غلوه وننزل بالنشا المزابه بملعقه ماء ونقلب جيدا وننزل بالجمبرى يغلى غلوه واحده او ممكن يقدم الصوص ابار.
يغرف الجمبرى مع النودلز او الارز.

0 التعليقات :

إرسال تعليق