المقادير:........
1 حبه بصل صغيره
شرائح رفيعه{جوليان}
2 ملعقه زيت
1 ملعقه صغيره
ثوم مفروم
1حبه كوسه مبشوره
1حبه جزر مبشوره
1حبه بطاطس مسلوقه
ومهروسه ناعم
1 بيضه
1معلقه مسترده
كبيره
1 معلقه جنزبيل
ملح وفلفل
بهارتك حسب الرغبه
3 ملعقه بقسماط
الطريقه:..........
#يشوح البصل والثوم
بدون تلوين نضيف الجزر والكوسه والتوابل ونقلب دقيقه
#يترك الخضار يبرد
جيدا
#نصيف البطاطس
والبيض والمسترده على الخضار ونقلب جيدا ونضيف البقسماط ونقلب يترك الخليط ساعه بالثلاجه
# يقسم البرجر الى قطع حسب الحجم المطلوب ويبط
جيدا بالايد بوسطه كيس بلاستك او فى فرمه ويرص على صاج ويدخل نصف ساعه
الثلاجه
# التسويه فى طاسه مدهونه زيت او على
جريل # يقدم البرجر مع الخس والمايونيز والكاتشب و المسترده
0 التعليقات :
إرسال تعليق