Music Player

ساعه

تعديل

السبت، 8 نوفمبر 2014

دجاج كاتشاتوره

{ايطالى}
المقادير:......
2 وراك دجاج
2 ملعقه زبده
1ملعقه  صغيره زعتر
ملح وفلفل
1ملعقه بصل مفروم
1/2 ملعقه  صغيره ثوم مفروم
1 كوب عصير طماطم مصفى
1/2 كوب بيون {مرق دجاج}
1حبه صغيره فلفل رومى احمر  مقطعه مكعبات
1حبه صغيره فلفل رومى اخضر مقطعه مكعبات
1حبه صغيره فلفل رومى اصفر مقطعه مكعبات
1 ملعقه ريحان مفروم
2 ملعقه مشروم
2 ملعقه زيتون اسود واخضر مخلىِ

الطريقه:...............

#يقطع الدجاج على 4 ويغسل جيدا ويتبل ملح وفلفل ويحمر فى طاسه ويترط جانبا.
#فى نفس الطاسه نضيف البصل والثوم ونقلب ونضيف الزعتر والمشروم ونقلب ونضيف الفلفل والزيتون وعصير الطماطم والبيون.
# وننزل بالدجاج يغلى 20 دقيقه على نار هادئه فى اخر غلوه نضيف الريحان ويقدم الدجاج مع ارز او المكرونه.
ملحوظه:..
ممكن تقطع الدجاج مكعبات .
ممكن نضيف روزمارى زياده على الوصفه حسب الرغبه

0 التعليقات :

إرسال تعليق