المقادير:................
2 صدر دجاج فليه {{شرائح}}
1 حبة بصل { جوانح}
3 حبة فلفل اللوان {{ جوانح}}
1 ملعقه صغيره ثوم
3 ملعقه زيت زيتون
1/2 ملعقه صغيره فلفل أحمر حار
ملح وفلفل
1كوب عصير طماطم مصفى
الطريقه:.......
#تتبل شرائح الفراخ ملح وفلفل وتشوح فى طاسه وتترك جانبا.
#فى نفس الطاسه يشوح الثوم والبصل وننزل بالفلفل الالوان ونقلب وننزل بعصير الطماطم والشطه.
#يغلى الخليط نضيف الفراخ تغلى 10 دقائق على نار هادئه وتتبل ملح وفلفل .
#تقدم بجوار ارز ابيض.
ملحوظه
#ممكن نستبدل شرائح فليه الدجاج بدجاج بالعظم الفرخه على 8 اجزاء.
1 حبة بصل { جوانح}
3 حبة فلفل اللوان {{ جوانح}}
1 ملعقه صغيره ثوم
3 ملعقه زيت زيتون
1/2 ملعقه صغيره فلفل أحمر حار
ملح وفلفل
1كوب عصير طماطم مصفى
الطريقه:.......
#تتبل شرائح الفراخ ملح وفلفل وتشوح فى طاسه وتترك جانبا.
#فى نفس الطاسه يشوح الثوم والبصل وننزل بالفلفل الالوان ونقلب وننزل بعصير الطماطم والشطه.
#يغلى الخليط نضيف الفراخ تغلى 10 دقائق على نار هادئه وتتبل ملح وفلفل .
#تقدم بجوار ارز ابيض.
ملحوظه
#ممكن نستبدل شرائح فليه الدجاج بدجاج بالعظم الفرخه على 8 اجزاء.
0 التعليقات :
إرسال تعليق