المقادير:..........
********************
العجينه:........
1 1/4 كوب دقيق
1/2 كوب سكربودرة
3/4 زبده طريه ساقعه
رشه صغيره ملح
2 صفار بيض
1معلقه ماء ساقع
فانيليا
********************
كريم باسترى او كستر للحشو
فاكهه حسب الرغبه
2ملعقه مربى مشمش +2 ملعقه ماء ساخن(للتلميع على الوجه)
**************
الطريقه:.....
#نخلط الدقيق والسكر والملح والفانيليا والزبدة ونفركهم جيدا .
#نضع صفار البيضه و معلقه الماء وتعجن جيدا.
#يلف العجين بالبلاستك وتضعيها ترتاح نصف ساعه ف التلاجه.
#تفرج فى القوالب وتخرميها بشوكه وتدخل الفرن لحد اما تحمر .
#تترك تبرد جيدا.
#تحشى التارتات بالكريم باسترى او الكسترد وترص الفاكهه على الوجه.
#تلمع بمربى المشمش وتدخل الثلاجه لوقت التقديم
********************
العجينه:........
1 1/4 كوب دقيق
1/2 كوب سكربودرة
3/4 زبده طريه ساقعه
رشه صغيره ملح
2 صفار بيض
1معلقه ماء ساقع
فانيليا
********************
كريم باسترى او كستر للحشو
فاكهه حسب الرغبه
2ملعقه مربى مشمش +2 ملعقه ماء ساخن(للتلميع على الوجه)
**************
الطريقه:.....
#نخلط الدقيق والسكر والملح والفانيليا والزبدة ونفركهم جيدا .
#نضع صفار البيضه و معلقه الماء وتعجن جيدا.
#يلف العجين بالبلاستك وتضعيها ترتاح نصف ساعه ف التلاجه.
#تفرج فى القوالب وتخرميها بشوكه وتدخل الفرن لحد اما تحمر .
#تترك تبرد جيدا.
#تحشى التارتات بالكريم باسترى او الكسترد وترص الفاكهه على الوجه.
#تلمع بمربى المشمش وتدخل الثلاجه لوقت التقديم
0 التعليقات :
إرسال تعليق