المقادير:.......
250جم لحم مقطع شرائح{{ايمانسيه}}
ذبده وزيت
حبه بصل جوليان {شرائح}
1 حبه فلفل رومى اخضر جوليان
3 ملعقه مشروم
2 ملعقه خيار مخلل جوليان
2 ملعقه كابرى
ملح وفلفل
4 كوب دمى جلاس او بيون لحمه{مرق}
1 ملعقه دقيق
ساور كريم {ابار}
ذبده وزيت
حبه بصل جوليان {شرائح}
1 حبه فلفل رومى اخضر جوليان
3 ملعقه مشروم
2 ملعقه خيار مخلل جوليان
2 ملعقه كابرى
ملح وفلفل
4 كوب دمى جلاس او بيون لحمه{مرق}
1 ملعقه دقيق
ساور كريم {ابار}
الطريقه :.............
#تقطع اللحم ايمانسيه وتتبل ملح وفلفل
#وتشوح فى طاسه وتترك جانبا.
#نحضر نفس الطاسه نضيف ذبده وزيت ويشوح البصل والمشروم ونضيف والدقيق ونقلب واللحم وصلصه الطماطم والدمى جلاس لمده 40 دقيقه حسب نوع اللحمه.
# فى اخر غلوه نضيف الفلفل الرومى و الكابرى والخيار المخلل يغلى 5 دقائق ويغرف وتقدم مع ساور كريم ابار
ملحوظه
#ممكن نضيف بنجر مسلوق {جوليان } على حسب الرغبه
#استبدل الحم البقر ىالفراخ يسمى (تشكن استرجناوف)
#تقطع اللحم ايمانسيه وتتبل ملح وفلفل
#وتشوح فى طاسه وتترك جانبا.
#نحضر نفس الطاسه نضيف ذبده وزيت ويشوح البصل والمشروم ونضيف والدقيق ونقلب واللحم وصلصه الطماطم والدمى جلاس لمده 40 دقيقه حسب نوع اللحمه.
# فى اخر غلوه نضيف الفلفل الرومى و الكابرى والخيار المخلل يغلى 5 دقائق ويغرف وتقدم مع ساور كريم ابار
ملحوظه
#ممكن نضيف بنجر مسلوق {جوليان } على حسب الرغبه
#استبدل الحم البقر ىالفراخ يسمى (تشكن استرجناوف)
0 التعليقات :
إرسال تعليق