المقادير:..
أرنب متوسط الحجم
2 ملعقة كبيرة
زبده
1 ملعقة كبيرة
بصل مفروم
1ملعقة صغيره دقيق
2 ملعقة كبيرة
مشروم اسود او معلب
1 ملعقة كبيرة
مستردة
1 ملعقة صغيره
روزمارى
1 ملعقة صغيره
زعتر
ملح وفلفل
1 كوب ماء او مرق
الطريقه:........
#يقطع الارنب على
حسب الرغبه ويغسل جيدا ويصفى.
# يتبل ملح وفلفل
ويحمر فى طاسه كبيره ويترك جانبا.
#فى نفس الطاسه
يحمر البصل الاورمه ويترك جانبا.
#فى نفس الطاسه
يشوح البصل المفروم والزعتر والروزمارى والمشروم
ونقلب جيدا ننزل بالدقيق ونقلب وننزل بالبصل الاورمه والمسطرده والارانب وننزل بالماء
ونقلب .
# يترك الخليط
على نار هادئه 20 دقيقه ويضاف الملح والفلفل .
# ويغرف فى طبق
التقديم .
0 التعليقات :
إرسال تعليق