المقادير:.....
4 كوب دقيق
2 كوب زبده
1/2
1 كوب سكر بودره
3 بيضات
ملعقة فانليا
ملعقه كبيرة بيكنج بودر
************
الجارنش
مربى او شوكلاته سائل او فارمسيل مكسرات
ناعمه او جوزهند
الطريقة:.................
#يقلب الدقيق مع البيكنج بودر وينخل جيدا
#يخفق السكر والزبده حتى نحصل على قوام
كريمى.
#نضيف الفانليا والبيض نضيف البيض واحده تلو الاخر مع الخفق المستمر
# نضيف الدقيق تدريجا مع العجن برفق بواسطه
ملعقه
#تترك العجينه لمده نصف ساعه فى الثلاجه
#تشكل العجينه على حسب الرغبه فى صاج وتخبز
على نار متوسطه.
#يبرد البيتى فور جيدا .
# ويلصق
البيتى فور بالمربى كل 2
قطعه مع بعض ويغمس فى فارمسيل او على حسب الرغبه.
ملحوظه
لعمل
بيتى فور بنى{{2 ملعقه كاكاو خام بدل 2 ملعقه دقيق بنفس الطريقه}}
0 التعليقات :
إرسال تعليق