المقادير:..
2 كوب دقيق مخبوزات
1 علبه ذبادى
1ملعقه صغيره خميره
1/2 ملعقه صغيره ملح
1/2 ملعقه صغيره سكر
2 ملعقه زيت زيتون او زبده
ماء دفئى للعجن
******************
الحشو
كوب سبانخ مفرومه
ملعقه ثوم مفروم
ملعقه ذبده
ملح وفلفل
زعتر
************
2 صفار بيضه
1 علبه ذبادى
1ملعقه صغيره خميره
1/2 ملعقه صغيره ملح
1/2 ملعقه صغيره سكر
2 ملعقه زيت زيتون او زبده
ماء دفئى للعجن
******************
الحشو
كوب سبانخ مفرومه
ملعقه ثوم مفروم
ملعقه ذبده
ملح وفلفل
زعتر
************
2 صفار بيضه
****************
الطريقة:......
#طاسه على النار بيها ذبده وثوم ونقلب ونضيف السبانخ والزعتر والملح والفلفل ويقلب 3 دقائق على النار وتترك السبانخ جانبا فى مصفى وتبرد وتدخل الثلاجه لوقت الطلب .
#تعجن المقادير جيدا وتتركها لتخمر لمدة نصف ساعة،
#تفرد العجينه على رخامه وتقطع باى كوب او قطاعه وتقطع كما فى الصوره
#توضع معلقه سبانخ فى منتصف العجين وتقفل 3 جوانب كما فى الصوره.
#ترص على صاج وتدهن صفار بيض وتترك 10 دقائق وتخبز على نار متوسطه
ملحوظه:.....
#الحشو حسب الرغبه{{{ لحم مفروم/سى فود/.................الخ}}}
#طاسه على النار بيها ذبده وثوم ونقلب ونضيف السبانخ والزعتر والملح والفلفل ويقلب 3 دقائق على النار وتترك السبانخ جانبا فى مصفى وتبرد وتدخل الثلاجه لوقت الطلب .
#تعجن المقادير جيدا وتتركها لتخمر لمدة نصف ساعة،
#تفرد العجينه على رخامه وتقطع باى كوب او قطاعه وتقطع كما فى الصوره
#توضع معلقه سبانخ فى منتصف العجين وتقفل 3 جوانب كما فى الصوره.
#ترص على صاج وتدهن صفار بيض وتترك 10 دقائق وتخبز على نار متوسطه
ملحوظه:.....
#الحشو حسب الرغبه{{{ لحم مفروم/سى فود/.................الخ}}}
0 التعليقات :
إرسال تعليق