Music Player

ساعه

تعديل

السبت، 8 نوفمبر 2014

فطائر بالسبانخ

المقادير:..
2 كوب دقيق مخبوزات
1 علبه ذبادى
1ملعقه صغيره خميره
1/2 ملعقه صغيره ملح
1/2 ملعقه صغيره سكر
2 ملعقه زيت زيتون او زبده
ماء دفئى للعجن
******************
الحشو
كوب سبانخ مفرومه
ملعقه ثوم مفروم
ملعقه ذبده
ملح وفلفل
زعتر
************
2 صفار بيضه
****************
الطريقة:......
‫#‏طاسه‬ على النار بيها ذبده وثوم ونقلب ونضيف السبانخ والزعتر والملح والفلفل ويقلب 3 دقائق على النار وتترك السبانخ جانبا فى مصفى وتبرد وتدخل الثلاجه لوقت الطلب .
‫#‏تعجن‬ المقادير جيدا وتتركها لتخمر لمدة نصف ساعة،
‫#‏تفرد‬ العجينه على رخامه وتقطع باى كوب او قطاعه وتقطع كما فى الصوره
‫#‏توضع‬ معلقه سبانخ فى منتصف العجين وتقفل 3 جوانب كما فى الصوره.
‫#‏ترص‬ على صاج وتدهن صفار بيض وتترك 10 دقائق وتخبز على نار متوسطه
ملحوظه:.....
‫#‏الحشو‬ حسب الرغبه{{{ لحم مفروم/سى فود/.................الخ}}}

0 التعليقات :

إرسال تعليق