المقادير :........
4 صدر دجاج
2ملعقه بصل مفروم
1 ملعقه صغيره ثوم مفروم
1/4 كوب تفاح مقشره مقطع
مكعبات
1/4 كوب اناناس مقطع مكعبات
3 ملعقه زبده
1ملعقة كاري
ا ملعقه دقيق
1/4 ملعقه صلصة طماطم (بوريه)
1 كوب مرق دجاج
1/4 كوب كريمة لبانى
ملح وفلفل
الطريقة :.....
#تقطع صدور الدجاجعلى 8
قطع او مكعبات وتغسل جيدل وتصفى.
#تتبل صدور الدجاج بالملح
والفلفل وتشوح فى طاسه بيها زبده وتترك جانبا.
#فى نفس الطاسه تضاف باقى
الزبده وننزل بالبصل والثوم ونقلب وننزل بالكارى والدقيق ونقلب.
#ننزل بالفاكهه وقطع الدجاج
ونقلب.
#ننزل بالمرق والكريمه على
الدجاج ويغلى الخليط 15 دقيق على نار متوسطه
# تغرف الدجاج فى طبق التقديم
مع الارز الابيض وتجرنش على الوجه باوراق الكسبره الجافه او شراءح البصل الاخضر.
0 التعليقات :
إرسال تعليق