Music Player

ساعه

تعديل

الجمعة، 14 نوفمبر 2014

بورجر الدجاج

المقادير:...........
1 كيلو صدور فراخ مفروم
1/4  1 كوب بقسماط ناعم
2 بيضه
2 ملعقه كاتشب
1 بابريكا
1 ملعقه فلفل اسمر
1 ملعقه كبيره ثوم بودر
1 ملعقه كبيره بصل بودر
رشه جوزالطيب
ملح
الطريقه:...........
#تغسل صدور الفراخ جيدا وتصفى وتقطع مكعبات وتفرم جيدا.
#تضاف باقى المقادير وتقلب  جيدا ونضيف كوب البقسماط ويقلب الخليط جيدا وتترك بالثلاجه ساعه.
# يقسم البرجر الى قطع حسب الحجم المطلوب ويبط جيدا بالايد بوسطه كيس بلاستك او فى فرمه وتضغط فى البقسماط وترص بين كل قطعه كيس بلاستك او فويل بلاستك
 #ويوضع فى الفريزر لوقت الطلب
# التسويه فى طاسه مدهونه زيت او على جريل
# يطهى البرجر مجمد من الفريزر الى الطاسه وسمك البرجر 1 سم
#يقدم البرجر على حسب الرغبه مع البصل والطماطم والخس والمايونيز والكاتشب والبيض المقلى او العيون .............الخ

0 التعليقات :

إرسال تعليق