المقادير:...........
1 كيلو صدور فراخ مفروم
1/4 1
كوب بقسماط ناعم
2 بيضه
2 ملعقه كاتشب
1 بابريكا
1 ملعقه فلفل اسمر
1 ملعقه كبيره ثوم بودر
1 ملعقه كبيره بصل بودر
رشه جوزالطيب
ملح
الطريقه:...........
#تغسل صدور الفراخ جيدا وتصفى وتقطع مكعبات
وتفرم جيدا.
#تضاف باقى المقادير وتقلب جيدا ونضيف كوب البقسماط ويقلب الخليط جيدا
وتترك بالثلاجه ساعه.
# يقسم البرجر الى قطع حسب الحجم المطلوب ويبط
جيدا بالايد بوسطه كيس بلاستك او فى فرمه وتضغط فى البقسماط وترص بين كل قطعه كيس
بلاستك او فويل بلاستك
#ويوضع
فى الفريزر لوقت الطلب
# التسويه
فى طاسه مدهونه زيت او على جريل
# يطهى البرجر مجمد من الفريزر الى الطاسه وسمك البرجر 1 سم
#يقدم البرجر على حسب الرغبه مع البصل والطماطم والخس والمايونيز والكاتشب
والبيض المقلى او العيون .............الخ# يطهى البرجر مجمد من الفريزر الى الطاسه وسمك البرجر 1 سم
0 التعليقات :
إرسال تعليق