المقادير:
لتر بيون دجاج
(مرقه)
70 جم دقيق(3 معلقه)
70 جم ذبده (3 معلقه)
ملح وفلفل ابيض
1/4 كوب كريمه لبانى او حليب
70 جم دقيق(3 معلقه)
70 جم ذبده (3 معلقه)
ملح وفلفل ابيض
1/4 كوب كريمه لبانى او حليب
2 كوب
بروكلى مسلوق
2 ملعقه
زهور صغيره بروكلى مسلوقه
الطريقه:...
طاسه على النار نضيف الذبده والدقيق ونقلب على نار هادئه حتى يبيض الدقيق ونضيف الفلفل الابيض ونقلب بمضرب سلك وننزل بالبيون ونقلب جيدا ونضيف الكريمه والملح ونقلب غلوه واحده ويضاف البروكلى المسلوق ويغلى غلوه واحده ويضرب فى الخلاط ويغرف فى بولات الشوربه وياخذ زهور بروكلى على الوجه ويقدم
0 التعليقات :
إرسال تعليق