المقادير:...........
عدد 2 سمكة بورى
2 كوب ردة
**************
التتبيلة:...........
2 ملعقة كمون
1 حبه فلفل رومى احمر
1 ملعقة كمون
1 ملعقة كسبره جافة
1 ملعقة مسطردة
1/4 كوب عصير ليمون
1/4 كوب ماء
2 ملعقه خل
****************
الطريقة:...
# تخلط جميع مقادير التتبيله فى الخلاط.
#ينظف السمك جيدا من الداخل فقط او يبقى سليم بدون تنظيف على حسب الرغبه .
#يتبل السمك بجزء من التتبيله ويضغط فى الردة جيدا
#يوضع على شواية ساخنة او طاسة ساخنة .
#يحمر السمك جيدا من الجنبين .
# توضع باقى التتبيله على النار تدفئى فقط وليس تغلى
#يوضع سمك البورى فى طبق ويسقى بالتتبيلة ويصفى من التتبيلة. ويقدم بجوار ارز صــــــــــــــــــــــــــــيادية وسلطة طحــــــــــــــــــــــــــينة.
ملحـــــــــــــــــــــوظه:.......
فى حالة تنظيف سمك البورى من الداخل يفضل حشو بطن السمك بخلطه من الخضار.
عدد 2 سمكة بورى
2 كوب ردة
**************
التتبيلة:...........
2 ملعقة كمون
1 حبه فلفل رومى احمر
1 ملعقة كمون
1 ملعقة كسبره جافة
1 ملعقة مسطردة
1/4 كوب عصير ليمون
1/4 كوب ماء
2 ملعقه خل
****************
الطريقة:...
# تخلط جميع مقادير التتبيله فى الخلاط.
#ينظف السمك جيدا من الداخل فقط او يبقى سليم بدون تنظيف على حسب الرغبه .
#يتبل السمك بجزء من التتبيله ويضغط فى الردة جيدا
#يوضع على شواية ساخنة او طاسة ساخنة .
#يحمر السمك جيدا من الجنبين .
# توضع باقى التتبيله على النار تدفئى فقط وليس تغلى
#يوضع سمك البورى فى طبق ويسقى بالتتبيلة ويصفى من التتبيلة. ويقدم بجوار ارز صــــــــــــــــــــــــــــيادية وسلطة طحــــــــــــــــــــــــــينة.
ملحـــــــــــــــــــــوظه:.......
فى حالة تنظيف سمك البورى من الداخل يفضل حشو بطن السمك بخلطه من الخضار.
0 التعليقات :
إرسال تعليق