المقادير:...
250 جم كبد دجاج
بصله صغيره مفرومه
كوب كريمه لبانى
ملح وفلفل ابيض
رشه جوزه طيب
1/2 ملعقه دقيق
بصله صغيره مفرومه
كوب كريمه لبانى
ملح وفلفل ابيض
رشه جوزه طيب
1/2 ملعقه دقيق
الطريقة:............
#تغسل 250 جم كبد الفراخ جيدا بالماء والملح والخل وتشطف جيدا
# تتبل الكبده ملح وفلفل ابيض
#نحضر طاسه بيها ذبده تشوح الكبده بدون تلوين تقلب بسرعه وتوضع فى مصفى وتترك جانبا
#نحضر طاسه بيها ذبده ونضيف البصل ونقلب بدون تلوين وننزل بالكبده وجوزه الطيب والدقيق ونقلب وننزل بالكريمه وملح وفلفل
# 10 دقائق على نار هادئه وتقدم
ملحوظه
#ممكن يضاف مشروم على حسب الرغبه
#ممكن نستبدل الكبده /بمكعبات صدور الدجاج او الجمبرى
# تتبل الكبده ملح وفلفل ابيض
#نحضر طاسه بيها ذبده تشوح الكبده بدون تلوين تقلب بسرعه وتوضع فى مصفى وتترك جانبا
#نحضر طاسه بيها ذبده ونضيف البصل ونقلب بدون تلوين وننزل بالكبده وجوزه الطيب والدقيق ونقلب وننزل بالكريمه وملح وفلفل
# 10 دقائق على نار هادئه وتقدم
ملحوظه
#ممكن يضاف مشروم على حسب الرغبه
#ممكن نستبدل الكبده /بمكعبات صدور الدجاج او الجمبرى
0 التعليقات :
إرسال تعليق