طبق ايطالي مشهور جدا
المقادير
500جم بطاطس مسلوق بالقشر
125جم دقيق
3 صفار بيض
ملح وفلفل جوزه الطيب
100جم جبنه بارميزان مبشوره
الطريقه
تقشر البطاطس تعجن جميع المقادير وتصبع على دقيق وتقطع وتسلق فى ماء مغلى+ملح +معلقه زيت لمده 5 دقائق وتصفى وتوضع على الصوص مثل اى نوع مكرونه
وتقدم مع اى نوع صوص اختيارى
(صوص طماطم بالريحان او صوص مشروم او الافريدو او سيسليانا........الخ)
وترش على الوجه جبنه بارميزان مبشوره
المقادير
500جم بطاطس مسلوق بالقشر
125جم دقيق
3 صفار بيض
ملح وفلفل جوزه الطيب
100جم جبنه بارميزان مبشوره
الطريقه
تقشر البطاطس تعجن جميع المقادير وتصبع على دقيق وتقطع وتسلق فى ماء مغلى+ملح +معلقه زيت لمده 5 دقائق وتصفى وتوضع على الصوص مثل اى نوع مكرونه
وتقدم مع اى نوع صوص اختيارى
(صوص طماطم بالريحان او صوص مشروم او الافريدو او سيسليانا........الخ)
وترش على الوجه جبنه بارميزان مبشوره
0 التعليقات :
إرسال تعليق