المقادير:..
1/2 كيلو لحمه مكعبات
2 حبه بصل مفروم
1 ملعقة توم مفروم
1/4 كيلو جزر مقشر مكعبات
1/4 كيلو بطاطس مقشره مكعبات
1/4 كيلو كوسه مكعبات
1/4 كيلو بسله وفاصوليا خضراء
3 كوب عصير طماطم مصفى جيدا
1كوب مرق او ماء
ذبده وزيت
ملح وفلفل
1 ملعقه كبيره كسبره جافه
شطه حسب الرغبه
الطريقة:............
# تتبل اللحمه ملح وفلفل وتحمر فى حله بيها ذبده وزيت وتترك جانبا.
#فى نفس الحلة نضيف ذبدة وزيت ونحمر الثوم وننزل بالبصل ونقلب جيدا ونضيف الكسبره ونقلب وننزل بالجزر والبسله واللحمه ونقلب وننزل بالفاصوليا والبطاطس ونقلب جيدا وننزل بعصير الطماطم والمرق يغلى جيدا 5 دقائق تضاف الكوسه و الملح والفلفل والشطة ونقلب ونضع الخليط فى طاجن ويغطى بالالمونيوم ويدخل الفرن من 35 : 45 دقيقة وقبل السوى ببى 5 دقائق يرفع الالمونيوم وياخذ وش ويقدم مع الارز.
ملحوظة
ممكن نستبدل اللحم بالفراخ
0 التعليقات :
إرسال تعليق