Music Player

ساعه

تعديل

الاثنين، 13 أكتوبر 2014

نقانق بالعجينة المورقة

المقادير
شرائح عجينه مورقه جاهزه
نقانق
صفار بيض
جبنه رومى مبشوره
الطريقه
تفرد شرائح العجين وتلف بالنقانق وتدهن صفار بيض وترش جبنه على الوجة وتدخل فرن متوسطه وتقدم
ملحوظه
لعمل العجينه جاهزه
عجينه الفيتاج

المقادير
600 جرام دقيق. (دقيق مخبوزات )
• 450 جرام زبده.
• 50 جرام زيت.
• نصف ملعقه صغيره ملح.
• 200 مللى ماء. (ماء حسب العجن)
• ملعقه صغيره خل.
طريقه عمل عجينة الميل فاى
• تخلط الزبده مع 50 جرام دقيق وتوضع فى كيس .
• وتبطط باليد وتوضع بالفريزر.
نضع الدقيق وباقى المكونات ونترك 50 جرام دقيق للفرد ونضع الماء ونخلط العجين ثم نتركها حتى ترتاح .
• وبعدها نفردها ونضع الزبده .
• وتفرد ونتركها للراحه لمده نصف ساعه فى الفريزر بين كل فرده واخرى 6 مرات تكرر وفى النهايه نفردها ونضعها فى صاج وتترك للراحه لمده ساعه قبل التسويه.
وتشكل او تقطع حسب الرغبه

0 التعليقات :

إرسال تعليق