Music Player

ساعه

تعديل

الخميس، 9 أكتوبر 2014

الكرشة


المكونات
 كرشة
طماطم  عصير
بصلة مفروم
ملح وقفلفل
حبهان مطحون
شطة
ثوم مفروم
سمنة او زيت 
الطريقة 
تغسل  الكرشة بالدقيق و الملح و سيبيها منقوعة شوية وتشطف بالماء
بعدها ننقعها في خل وماء و ليمون
وتشطف جيدا بالماء وتترك جانبا تصفى
و بعدي نسخن الحلة و ننزل بالكرشة نشوحه  و عليها رشة حبهان صغيرة
هتنزل مية نرميها و نشطف الكرشة تاني 
  نقلب البصل و بالفلفل الاسود و الحبهان قليل جدا من الملح 
و بعدين نجيب الحلة نسخنها و نضيف معلقة سمنة بلدي او زيت حسب الرغبه
و ننزل بالكرشة و نشوحها شوية و ننزل عليها بالبصلة المتبلة 
و نتركها بقي علي نار هـادية
مع نفسها 
نحمر التومة في زيت
و ننزل عليها بعصير الطماطم
و ننزل علي الكرشة بعصير الخليط
و نتركها علي النار تاخدالكرشة طعمه
وفى النهايه نضيف ملح وفلفل
و بالف صحة و هنا


0 التعليقات :

إرسال تعليق