المكونات
الطريقة
تغسل الكرشة بالدقيق
و الملح و
سيبيها منقوعة شوية وتشطف بالماء
بعدها ننقعها في خل وماء و ليمون
بعدها ننقعها في خل وماء و ليمون
وتشطف جيدا بالماء وتترك جانبا
تصفى
و بعدي
نسخن الحلة و ننزل بالكرشة نشوحه و عليها رشة حبهان صغيرة
هتنزل
مية نرميها و نشطف الكرشة تاني
نقلب البصل و بالفلفل الاسود و الحبهان قليل جدا من الملح
و بعدين
نجيب الحلة نسخنها و نضيف معلقة سمنة بلدي او زيت حسب الرغبه
و ننزل بالكرشة و نشوحها شوية و ننزل عليها بالبصلة المتبلة
و ننزل بالكرشة و نشوحها شوية و ننزل عليها بالبصلة المتبلة
و نتركها
بقي علي نار هـادية
مع نفسها
مع نفسها
نحمر
التومة في زيت
و ننزل عليها بعصير الطماطم
و ننزل علي الكرشة بعصير الخليط
و نتركها علي النار تاخدالكرشة طعمه
وفى النهايه نضيف ملح وفلفل
و بالف صحة و هنا
و ننزل عليها بعصير الطماطم
و ننزل علي الكرشة بعصير الخليط
و نتركها علي النار تاخدالكرشة طعمه
وفى النهايه نضيف ملح وفلفل
و بالف صحة و هنا
0 التعليقات :
إرسال تعليق