من الاطباق الايطاليه المشهوره
المقادير
شريحه بتلو رقيقه
ملح وفلفل
زعتر
دقيق
بيض
جبنه بارميزان مبشوره او جبنه رومى
بقدونس مفروم
ذبده وزيت
الطريقه
تبط شريحه اللحمه وتتبل ملح وفلفل وزعتر وتوضع فى دقيق ثم توضع فى الخليط (بيض وملح وفلفل وبقدونس وجبنه برميزان مبشوره ) وتسوى فى طاسه بيها زيت وذبده على نار متوسطه وتقدم مع اسباجتى صوص نابوليتان
ملحوظه هامه
استبدال اللحمه بشرائح السمك الفليه (سمك ميلانيز)
استبدال اللحمه بشرائح صدور الدجاج (تشكن ميلانيز )
المقادير
شريحه بتلو رقيقه
ملح وفلفل
زعتر
دقيق
بيض
جبنه بارميزان مبشوره او جبنه رومى
بقدونس مفروم
ذبده وزيت
الطريقه
تبط شريحه اللحمه وتتبل ملح وفلفل وزعتر وتوضع فى دقيق ثم توضع فى الخليط (بيض وملح وفلفل وبقدونس وجبنه برميزان مبشوره ) وتسوى فى طاسه بيها زيت وذبده على نار متوسطه وتقدم مع اسباجتى صوص نابوليتان
ملحوظه هامه
استبدال اللحمه بشرائح السمك الفليه (سمك ميلانيز)
استبدال اللحمه بشرائح صدور الدجاج (تشكن ميلانيز )
0 التعليقات :
إرسال تعليق