Music Player

ساعه

تعديل

الأربعاء، 8 أكتوبر 2014

بيكاتا ميلانيز

من الاطباق الايطاليه المشهوره
المقادير
شريحه بتلو رقيقه
ملح وفلفل
زعتر
دقيق
بيض
جبنه بارميزان مبشوره او جبنه رومى
بقدونس مفروم
ذبده وزيت
الطريقه
تبط شريحه اللحمه وتتبل ملح وفلفل وزعتر وتوضع فى دقيق ثم توضع فى الخليط (بيض وملح وفلفل وبقدونس وجبنه برميزان مبشوره ) وتسوى فى طاسه بيها زيت وذبده على نار متوسطه وتقدم مع اسباجتى صوص نابوليتان
ملحوظه هامه
استبدال اللحمه بشرائح السمك الفليه (سمك ميلانيز)

استبدال اللحمه بشرائح صدور الدجاج (تشكن ميلانيز )

0 التعليقات :

إرسال تعليق