المقادير:
كيلو بطاطس
1/12 كوب دقيق
3/4 كوب ماء
2 معلقة بيكنج بودر
نصف معلقة بابريكا
معلقة صغيرة كركم
معلقة صغيرة ملح وفلفل
1/2 ملعقه (ثوم وبصل ) بودره
1/2 معلقه مرقد دجاج بودر
طريقة التحضير:
& تقشر البطاطس وتقطيع صوابع ووتغسل جيدا وتجفف من الماء وتتبل ملح وفلفل وثوم وبصل بودره ومرقه دجاج وتوضع فى الدقيق ثم العجينه وتقلى فى زيت غزير و وتقدم
لعمل العجينه
(دقيق /بيكنج بودر/ بابريكا / كركم / ملح /فلفل/ماء)
0 التعليقات :
إرسال تعليق