Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 7 أكتوبر 2014

صوص هولانديز


المقادير
6 صفار بيض
125 جرام ذبده
ريدكسيون مكون من ".........
ملح
8 حبات فلفل حصى
كوب خل ابيض
بصله صغيره مفرومه
2 ورقه لاورو
الطريقه:.....
$ يوضع الريدكسيون على نار هادئه ويغلى حتى يوصل الى 1/3 كوب ويصفى ويترك يبرد جانبا
$ ذبده مكرره (يغلى على النار وتصفى من جميع الشوائب وتترك جانبا )
$ نحضر بسيمه استنلس تجفف جيدا من الماء ونضيف صفار البيض والريدكسيون ونضرب فى اتجاه واحد على حمام مائى حتى تحصلى على قوام كريمى ونضيف الذبده خيط رفيع ونضرب فى اتجاه واحد وحتى نهايه كميه الذبده نضيف ملح وفلفل ابيض ويقلب ويحفظ فى مكان دافئى
ملحوظه
@ حمام الماء ساخن (يعنى ماء ساخن تحت البسيمه
@ ممنوع دخول الصلصه الثلاجه

0 التعليقات :

إرسال تعليق