Music Player

ساعه

تعديل

الخميس، 9 أكتوبر 2014

كشك المظ اوالمصرى

المقادير
التر مرق دجاج او بط (ثقيل جدا دسم)
2 صدر دجاج مسلوق ومقطع
4 معلقه دقيق
2 علبه ذبادى
ملح وفلفل
بصل شرائح محمر على الوجه
الطريقه
1: يخلط الدقيق والذبادى جيدا ويترك جانبا ساعه
2: تضع المرقه على النار تغلى وننزل بخليط الذبادى والدقيق ويقلب جيدا بالمضرب للحصول على قوام ثقيل
نحضر طبق التقديم ونضع الفراخ ونضيف فوقه الخليط ويرش على الوجه بصل محمر على الوجه
لعمل البصل المحمر
بصل شرائح يتبل ملح وترش دقيق ويقلى فى الزيت
ملحوظه
ممكن نضيف بصل محمر مع الخليط

0 التعليقات :

إرسال تعليق