المكونات
١ فخذة ضاني ( يفضل مخلية )
ملح و فلفل و كزبرة و كمون و بهارات و كركم و قرفة
بوكيه جارنيه (ارضيه الصونيه)
(بصل وكرات وكرفس وجزر ولاوره وحبهان وفلفل اسمر حصى وكوب ماء)
للحشو
٦ ثمرة بصل
قرنين فلفل مفرومين
فصين ثوم مفرومين
علبة مشروم كبيرة
كوب بقدونس
نصف كوب بقسماط مطحون
خيط اللحم
الطريقه:..
تسخن الفرن علي ١٨٠ درجة
تخلط كل التوابل في طبق كبير و تدعك الفخذة بنصف الكمية
تخلط كل مكونات الحشو و توضع في الفخذة
تلف اللحمة علي الحشو و تربط بالخيط وتحمر فى طاسه كبيره
توضع الفخذة علي بوكيه جارنيه (بصل وكرات وكرفس وجزر ولاوره وحبهان وفلفل اسمر حصى وكوب ماء)
يغلق الفويل و توضع الفخذة في صينية كبيرة في الفرن ساعتين
يفتح الفويل و تقطع الفخذة الى سلايز وناتج التسويه يربط ويقدم الصوص ابار
تقدم ساخنة
0 التعليقات :
إرسال تعليق