Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 7 أكتوبر 2014

طريقه عمل خروف سليم (روستو)


الطريقه
يغسل الخروف جيدا من الداخل والخارج بماء وملح ويشطف جيدا ويخرم من الخارج ويحشى فصوص ثوم ويتبل يتبل من الداخل والخارج فى مارنيه (بصل وثوم وطماطم وملح وفلفل وورق لاوره وحبهان ومسطرده وكاتشب وزيت ورزمارى ) يضرب جيدا فى خلاط ويصفى ويوضع فى المارنيه اقل شئى 6 ساعات ونربط 4 ارجل الخروف بخيط الدوباره ونسخن جريل جيدا ونحمر الخروف من جميع الجوانب ونحضر ستوار كبير نضع فى الارضيه (بصل وكرات وكرفس وجزر وحبهان وورق لاوره وفلفل اسمر حصى ) ونضيف لتر ماء ونضع الخروف فوق الارضيه ونغطى الستوار بسلفر جيدا ويدخل الفرن وبعد التسويه يصفى الصوص ويربط ويقدم بجوار ابار يوضع الخروف على ارز خلطه
ملحوظه
ممكن نحشى الخروف من الداخل فرسه خضار مقطع (ثوم وبصل وجزر وكرات وكرفس وملح وفلفل )

0 التعليقات :

إرسال تعليق