Music Player

ساعه

تعديل

الخميس، 9 أكتوبر 2014

السجق الاسكندراني


المقادير 
1 كيلو سجق 
زيت وذبده 
ملح وفلفل
كسبره جافه
3 بصلة متوسطة شرائح
3 فص ثوم مفروم
فلفل ( أخضر , أحمر , أصفر) شرائح
2 حبات طماطم جلد فقط شرائح
رشه جوزه الطيب
بهارات

طريقة التحضير
يشوح السجق فى طاسه ويترك جانبا
طاسه بيها زيت وذبده نضيف شرائح البصل و الثوم ويسوى جيدا نضيف الكسبره وجوزه الطيب والبهارات ونقلب جيدا نضيف الفلفل ونقاب نضيف السجق ويترك 10 دقائق على نار هادئه ونضيف شرائح الطماطم ويقلب دقيق ونضيف ملح وفلفل ويقدم
ملحوظه
ممكن يقطع السجق او سليم حسب الرغبه

0 التعليقات :

إرسال تعليق