المقادير
سمك بلطى كبير
لعمل التتبيله:...........
خل
ثوم
عصير ليمون
كمون وشطه وكسيره
ومسطرده
************
رده
الطريقه
ينظف جيدا من الداخل فقط ويترك بقشره او بدون تنظيف حسب الرغبه
ويوضع فى التتبيله اقل حاجه ساعتين ويخرج من التتبيله ويوضع فى الرده ويوضع على الشوايه ويحمر من الجنبين ويقدم
ملحوظه
ممكن تحشى فرسه من داخل السمكه
(فلفل حار مفروم وخضره مفرومه وثوم وعصير ليمون وكمون وكسبره جافه وجزر مبشور مبشور ناعم )يتبل الخليط ويحشى داخل السمكه وتوضع فى الرده وتشوى على الشويه وتقدم
0 التعليقات :
إرسال تعليق