Music Player

ساعه

تعديل

الأربعاء، 8 أكتوبر 2014

رقاق باللحمة المفرومة


المقادير
رقاق
لحمه مفرومه
2 حبه بصل مفروم
معلقه كبيره كسبره جافه
2 مكعب مرقه دجاج
1 كوب ذبده
ملح وفلفل اسمر
مرقه لحمه
كوب حليب مع بيضه(اختيارى)
الطريقه:......................
لعمل اللحمه :....
1: نحضر مرقه الحمه وتغلى على النار ونضيف ملح وفلفل وتترك جانبا وتوضع ورقه الرقاق ثوانى وتصفى جيدا وترص فى الصونيه اول باول
2 : طاسه بيها الذبده على النار ونضيف البصل ونقلب حتى لون ذهبى نضيف الكسبره ونقلب نضيف اللحمه المفرومه ونقلب جيدا ونضيف مرقه الدجاج وملح وفلفل ونقلب 5 دقائق نحضر مصفى وتحتها طبق غويط ونضع اللحمه بالمصفى ونحتفظ بالدهن الناتج عند تصفيه اللحمه تدهن الصونيه بالدهن بتاع اللحمه جيدا وترص 4 ورقات الرقاق وترش طبقه لحمه خفيفه وورقات الرقاق وطبقه لحمه خفيفه تكرر 4 مرات وفى النهايه تغطى بورقات الرقاق وتقطع على حسب الرغبه وترش بالدهن المتبقى الناتج عن طريقه تسويه اللحمه وتدخل الفرن حراراه متوسطه تصفر وتخرج من الفرن وترش على الوجه خليط الحليب (كوب لبن+بيضه+ملح وفلفل ) وتدخل الفرن مره اخرى 15 دقائق وتخرج وتقدم

0 التعليقات :

إرسال تعليق