Music Player

ساعه

تعديل

السبت، 11 أكتوبر 2014

جمبري تندوري

المقادير: 
كيلو جمبري متوسّط الحجم مغسول
ملعقة صغيرة زنجبيل طازج مفروم
ملعقة صغيرة كزبرة مطحونة
ملعقة صغيرة فرفة مطحونة
ملعقة صغيرة شطة حمراء
ملعقة كبيرة زيت زيتون
3 فصوص ثوم مفرومين
¼ كوب عصير ليمون
ملعقة صغيرة كمون
½ كوب زبادي
ملح وفلفل أسود
الطريقة:
1- ضيفي كل المقادير الموجودة عندك على الجمبري، وقلّبيهم مع بعض كويس، وسيبي الجمبري في الخلطة دي لمدة ساعة علشان الجمبري يتشرّب من الخليط اللي فيه كويس.
2- هاتي أسياخ خشبية ودخّلي الجمبري فيها، وبعد كده رصّيه في صينية ودخّليه الفرن لغاية ما لونه يبقي دهبي. او على شويه (جريل )
3- خرّجي الجمبري من الفرن ورصّيه في أطباق التقديم، وقدّمي معاه طبق أزر أبيض

0 التعليقات :

إرسال تعليق