Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 7 أكتوبر 2014

تشيكن استرجناوف


المقادير
فراخ مخليه 
ذبده وزيت
بصل جوليان
فلفل رومى اخضر جوليان
مشروم
خيار مخلل
كابرى
ملح وفلفل اسمر
دمى جلاس فراخ
ساور كريم
الطريقه
تقطع الفراخ ايمانسيه وتغسل جيدا وتتبل ملح وفلفل وتشوح فى طاسه وترفع نحضر طاسه نضيف ذبده وزيت ويشوح البصل والمشروم ونضيف الفلفل الرومى والفراخ وصلصه الطماطم والدمى جلاس لمده 15 دقيقه ونضيف الكابرى والخيار المخلل ويغرف ويقدم ساور كريم ابار
ملحوظه
استبدل الفراخ بالحم البقرى يسمى (بيف استرجناوف)

0 التعليقات :

إرسال تعليق