Music Player

ساعه

تعديل

الأربعاء، 8 أكتوبر 2014

مكرونه اسباجتى صوص بيستو ( الريحان)


المقادير
مكرونه اسباجتى
زيت زيتون
ثوم
ملح وفلفل
صنوبر
ريحان طازج
جبنه بارميزان مبشوره
الطريقه
لعمل صوص الريحان
(ورق ريحان/ثوم/ملح وفلفل/صنوبر/زيت زيتون) يضرب فى الخلط
نحضر حله بيها ماء وملح ومعلقه زيت وتغلى ونضيف المكرونه وبعد التسويه تصفى جيدا وتوضع وهى ساخنه فى طبق غويط ويقلب مع الصوص ويغرف فى طبق التقديم وترش الجبنه البرميزان على الوجه وتقدم
ملحوظه
ممكن استبدال الصنوبر بعين الجمل او اللوز

0 التعليقات :

إرسال تعليق