Music Player

ساعه

تعديل

الأربعاء، 8 أكتوبر 2014

جندوفلى


المقادير
كيلو جندوفلى
معلقه ثوم
زيت وذبده
3حبه فلفل رومى اللوان مقطع مكعبات
ملح وفلفل
عصير ليمون
زعتر
معلقه كمون
بقدونس مفروم
الطريقه
يسخن طاسه قوى ونضيف الزيت والذبده ونضيف الثوم ونقلب بسرعه بدون تلوين وننزل بالجندوفلى ونضيف زعتر وملح وفلفل وكمون وعصير ليمون ونضيف فلفل رومى ونقلب الجميع ويغطى جيدا على نار هادئه لمده 10 دقيقه وهيتفتح جندوفلى
ويغرف فى طبق التقديم ويرش بقدونس على الوجه

0 التعليقات :

إرسال تعليق