Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 7 أكتوبر 2014

كوسه بالباشميل



المقادير:
مقدير الباشميل:............
4 معالق دقيق
4 معالق زبده او سمنه
500 مللى حليب
ملح وفلفل ابيض
مكعب مرقه دجاج (اختيارى)
مقدير الحشو
لحمه مفرومه
بصل
ثوم
صلصه طماطم
ملح وفلفل
كوسه صغيره
نعناع
جبنه رومى مبشوره
الطريقة:
1 : لعمل الباشميل
على نارهادئه طاسه بيها ذبده ودقيق ويقلب حتى يصبح الدقيق لونه ابيض نضيف الفلفل الابيض ومكعب المرقه ووننزل بالحليب الساخن بعيد على النار ويقلب بسرعه جيدا ويرجع على النار لمده 3 دقائق مع التقليب المستمر ويترك جانبا
2 : لعمل اللحمه المفرومه
طاسه بيها ذبده ونضيف البصل ويقلب جيدا نضيف اللحمه المفرومه ويقلب جيدا ونضبف معلقه صلصه طماطم وملح وفلفل ويقلب جيدا لمده 10 دقائق بدون ماء نهايا
3 " لطهى الكوسه بطريقه صحيحه
تغسل الكوسه جيدا وتجرح وتقطع ترنشات ونحضر طاسه بيها ذبده وبصل وثوم ويشوح جيدا ونضيف النعناع والكوسه وملح وفلفل وتقلب حيدا نصف سوى فقط وتوضع فى مصفى لخروج الماء الزائد
4 فى اناء نقلب اللحمه المفرومه مع الكوسه وقليل من الباشميل و نحضر طاجن ويدهن بشاميل فقط
ويصب الخليط ويغطى بالباشميل وجبنه رومى مبشوره على الوجه ويدخل الفرن تحمر جيدا وتقدم

0 التعليقات :

إرسال تعليق