Music Player

ساعه

تعديل

الأربعاء، 8 أكتوبر 2014

كابوريا محشيه Crab Termedor

المقادير
كابوريا
بصل وثوم (مفروم ناعم)
كرات وكرفس (مفروم ناعم )
مشروم (مفروم ناعم )
كريمه ليانى
ذبده وزيت
ملح وفلفل
بابريكا
جبنه بارميزان او رومى مبشوره
الطريقه
تغسل جيدا الكابوريا وتفرغ جيدا من اللحم ونحضر الهيكل العلوى للكابوريا ويغسل جيدا ويحشى جيدا بالخلطه وهى (طاسه على النار نضع الذبده والبصل والكرات والكرفس والثوم ويشوح جيدا ونضيف المشروم ويشوح جيدا ونضيف لحم الكابوريا ويقلب جيد والبابريكا والكريمه والملح والفلفل) فى النهايه قوام الخلطه ثقيل جدا تحشى ونضيف الجبنه على الوجه وتدخل فرن تاخذ لون ذهبى وتقدم

0 التعليقات :

إرسال تعليق