Music Player

ساعه

تعديل

الخميس، 9 أكتوبر 2014

البافلوفا Pavlova

المقادير
3 ابيض بيض (ساقع )
3/4 كوب سكر بودره
معلقه كورن فلور(نشا)
رشه ملح
فانليا
نصف معلقه خل
الحشو:................
كريم شانتيه /اى كريمه حسب الرغبه
فاكهه حسب الرغبه
الطريقه
بسيمه تجفف من الماء جيدا نضع بياض البيض مع رشه ملح وفانليا ونخفق جيدا حتى نحصل على قوام الكريمه ننزل بالسكر بالتدريج ونواصل الخفق نضيف النشا ونواصل الخفق نضيف الخل ويخفق دقيقه وتعبا الخليط فى كيس حلوانى نحضر صاج عليه ورق وتشكل حسب الرغبه وتخبز فى فرن هادئه درجه حراره 90 درجه و تخرج وتبرد جيدا تحشى باى كريمه حسب الرغبه وتزواق باى نوع فاكهه

0 التعليقات :

إرسال تعليق