Music Player

ساعه

تعديل

الخميس، 9 أكتوبر 2014

اللانشون

المقادير
لعمل العجينه:.
كيلو لحمه
3 ملاعق كبيرة من الدقيق
5 ابيض بيض
1 معلقه بابريكا او لون احمر صحى
2 مكعب ماجي لحمه بودر
2 معلق من الثوم البودر
2 معلق بصل بودر
ملح وفلفل
ملعقة كبيرة من البهارات
الحشو اختيارى:...........
فلفل حصى
زيتون فليه
لسلق اللانشون :..............
ماء
ملح
ورق لاورو
حبهان
جزر
بصل
الطريقه
تخلط جميع المكونات جيدا جيدا فى كبه تنعم جامد وتوضع الخليط فى الثلاجه لمده ساعه ونحضر رول بلاستك
ونحضر جزء من العجينه ويخلط مع الزيتون او الفلفل الحصى او تكون ساده حسب الرغبه وتلف جيدا بضغط جامد اثناء اللف وتلف اكثر من 10 مرات فى جميع الاتجاهات وتقفل الجوانب باحكام وتسلق فى الماء المغلى مع البوكيه جارنيه من 20 الى 45 دقيق حسب قطر الرول وتبرد جيدا وتقطع وتقدم

0 التعليقات :

إرسال تعليق